Uitgelicht

 • 150 jaar Limburg

  Logo 150jaar Limburg Op 11 mei 2017 is het precies 150 jaar dat Limburg een volwaardige provincie van Nederland is.

 • Herindeling Landgraaf-Heerlen

  tussendesnelwegen-zuid_60_55 Gedeputeerde Staten van de Provincie Limburg hebben het herindelingsontwerp Landgraaf-Heerlen vastgesteld. Iedereen kan van woensdag 5 april tot en met woensdag 31 mei 2017 een reactie geven op het herindelingsontwerp.

 • 25 jaar Verdrag van Maastricht

  Europe Calling In 2017 is het 25 jaar geleden dat in Maastricht het Verdrag van Maastricht werd ondertekend. Maastricht is dé perfecte plek om door middel van een spraakmakend, inhoudelijk programma, de ondertekening van het Verdrag te herdenken. Met Europe Calling! – Maastricht Treaty 25th Anniversary dragen we met diverse activiteiten en bijeenkomsten bij aan de dialoog over Europa. Om terug te blikken én om vooruit te kijken, naar de toekomst van Europa.

 • IBA Parkstad

  22 december 2016

  IBA Parkstad Parkstad is sinds de mijnsluitingen in de jaren zeventig in transitie. Elf grote mijnterreinen werden getransformeerd in woon-, werk- en groenlocaties. Door de demografische verandering dient de regio weer een uitdaging aan te gaan. IBA Parkstad zoekt naar innovatieve, toekomstgerichte projecten.

 • Brightlands

  21 april 2017

  Brightlands logo Onder de naam Brigthlands werken Chemelot Campus in Sittard-Geleen, Maastricht Health Campus, Campus Greenport Venlo en de Smart Service Campus in Heerlen samen. Op de campussen werken bedrijfsleven, onderwijs- en kennisinstituten en de overheid nauw samen.

Zoeken

Uitgelicht

Zoeken