Docenten / leerkrachten

Leerlingen in Statenzaal groot

 

Voor onderwijsinstellingen zijn op aanvraag speciale programma's beschikbaar, afhankelijk van onderwijsniveau:

  • een beroeps-oriënterend groepsbezoek. Maximum aantal deelnemers: 25 leerlingen. Duur programma inclusief korte rondleiding ca. 2.5 uur. VMBO tot en met HBO. Nederlandstalig. 
  • onderwerp gerichte inleiding. Maximum aantal deelnemers: 30. Duur programma inclusief korte rondleiding ca. 2 uur. VMBO tot en met WO. Nederlands. Engelstalig en Duitstalig mogelijk.
  • Statenspel. In deze module spelen scholieren van groep 8 basisschool of lagere klassen VO uit Limburg onder leiding van een Statenlid  een deel van een Statenvergadering na. Dit spel wordt altijd gespeeld in de Statenzaal van het Gouvernement aan de Maas. De onderwijsinstelling wordt benaderd door een lid van Provinciale Staten van Limburg of de onderwijsinstelling benaderd zelf een Statenlid met het verzoek om deelname. Voorbereiding in de klas vooraf aan het bezoek. Aan dit spel zijn geen kosten verbonden. De Provincie draagt zorg voor busvervoer van en naar Maastricht. Maximum aantal deelnemers: 30 leerlingen. Duur programma ca. 3 uur.

 

Informatie / reserveren

Cluster Communicatie Provincie Limburg M +31 (0) 43 389 70 69  E communicatie@prvlimburg.nl

Het is natuurlijk ook mogelijk om een standaard rondleiding te reserveren.  Zie dan:

http://www.limburg.nl/Organisatie/Gouvernement/Rondleidingen_groepsbezoeken

 

Zoeken

Uitgelicht

Zoeken