Inloopbijeenkomst A2 Weert-Eindhoven

Het kernteam A2 Weert-Eindhoven organiseert op maandag 20 februari een inloopavond over de A2 voor omwonenden, automobilisten en andere belangstellenden. Tijdens deze avond kan iedereen meedenken over oplossingen voor de doorstroming en verkeersveiligheid op de A2 en het sluipverkeer in de dorpen langs de A2.

De inloopbijeenkomst vindt plaats op maandag 20 februari 2017, van 19.30 tot 21.30 uur in De Smeltkroes in Maarheeze. Belangstellenden kunnen op ieder gewenst moment binnenlopen.

Oplossingen inbrengen
Het MIRT-onderzoek A2 Weert-Eindhoven is in de tweede fase beland. In de eerste fase is de problematiek van het verkeer op de A2 en op de wegen in de omgeving bekeken. In de tweede fase onderzoekt het kernteam de mogelijke oplossingen voor de geconstateerde problemen. Tijdens de inloopavond kan iedereen hiervoor oplossingen inbrengen. De meest veelbelovende oplossingen worden door het kernteam geselecteerd en worden verder bestudeerd en doorgerekend op haalbaarheid.

Gezamenlijk initiatief
Het project A2 Weert-Eindhoven is een gezamenlijk initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, verschillende gemeenten rondom de A2 tussen Weert en Eindhoven en de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het MIRT-onderzoek A2 Weert-Eindhoven is onderdeel van het programma www.SmartwayZ.NL.

Meer informatie?
Wilt u vooraf aan deze inloopavond meer lezen over het project? Kijk dan op de website www.mirta2weerteindhoven.nl.

Zoeken

Uitgelicht

Zoeken