Vergunningen en Handhaving

Thematische viewer die onder Vergunningen en Handhaving te vinden zijn:
- Milieukaart (vergunningen- en handhavingsinformatie)
- Web-BVB (Bestand Veehouderij Bedrijven)
- Ontgrondingvergunningen

Milieukaart

milieukaart

De milieukaart is bedoeld om u vergunningen- en handhavingsinformatie te verstrekken. U kunt op de milieukaart zoeken naar informatie over bedrijven waar de Provincie Limburg het bevoegde gezag is. Bovendien staat er buitengebiedinformatie op de milieukaart. In het buitengebied worden door verschillende handhavingsinstanties controles uitgevoerd. Actuele informatie over de waarneming en het kleurenspoor van overtredingen in het buitengebied kunt u ook op de milieukaart vinden.Web-BVB (Bestand Veehouderij Bedrijven)

Web-BVB (Bestand Veehouderij Bedrijven)

Web-BVB (Bestand Veehouderij Bedrijven) is een database waarin per gemeente de gegevens van vergunningen en meldingen van veehouderijbedrijven kunnen worden bijgehouden. Deze viewer geeft de ligging van de veehouderijen en enkele kengetallen weer. Gestart wordt met de gemeenten Leudal en Nederweert. In de toekomst zal deze viewer worden aangevuld met gegevens uit meer gemeenten.
Ontgrondingvergunningen

Ontgrondingvergunningen

De ontgrondingvergunningen viewer maakt het mogelijk voor o.a. burgers, archeologen, planologen om inzicht te krijgen in de huidige en historische ontgrondingslocaties.

Zoeken

Uitgelicht

Geografische informatie

Zoeken